Vi ste ovdje: Naslovnica Tradicija

AkTer

AkTer 2011 Zagreb

Sedmi po redu AkTer FEST održao se od 4. do 8. listopada 2011. godine u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma, u organizaciji volontera i entuzijasta okupljenih oko internetskog portala i foruma Akvarij.net, te riječke udruge akvarista „RiBA“.

Više...

 

AkTer 2010 Varaždin

Šesti po redu AkTer FEST održao se u Varaždinu od 11. do 16. svibnja 2010. u Gradskom muzeju Varaždin, Entomološki odjel (Palača Herzer, Franjevački trg 6). Organizacijski je pripreman čitavih 6 mjeseci. Od samog je početka ostvarena izvrsna suradnja s Gradskim muzejom (dr. Brankom Spevecom, direktorom Gradskog muzeja i Anticom Bregović, prof., kustosicom Entomološkog odjela) i Gradom Varaždinom (dr. Jankom Pavetićem, pročelnikom Upravnog odjela za kulturu i sport u Gradu i gradonačelnikom dr. Ivanom Čehokom). Muzej je ustupio izložbeni prostor, a Grad je financijski podupro tisak knjige „Vodič za početnike u akvaristici“ koju je pripremilo uredništvo Akvarij.NET-a.

Više...

 

AkTer 2009 Rijeka

Akter Fest 2009 Rijeka, 07. – 10.10.2009.

Krenuvši od same organizacije Aktera, najvećim dijelom u realizaciji Udruge akvarista RiBA iz Rijeke, osjećalo se to nevjerojatno zajedništvo i dobra volja, pozitivne vibracije u zraku, nešto što je mogao osjetiti svaki sudionik i posjetitelj svih tih dana u Rijeci.

Više...

 

AkTer 2008 - Zagreb

Četvrto akvarističko-terarističko okupljanje AKTER!FEST 2008 održalo se u suradnji sa Prirodoslovnom školom Vladimira Preloga, u njihovim prostorijama na adresi Ulica grada Vukovara 269 , u subotu 31.5. s početkom u 11 sati. AKTER je organiziran za vrijeme otvorenih dana škole i samim time je broj ljudi koji nisu hobisti, a koji su razgledali akvarije i terarije, izložbu slika, držali u rukama zmije i guštere i samim time se zainteresirali za akvaristiku i teraristiku, bio popriličan.

Više...

   
Image

AkTer 2007 - Split

Ove smo se godine ponovno okupljali u Splitu, u hotelu Zagreb, uz standardni program i mnoštvo nagrada i artikala za humanitarnu aukciju. Krenulo je laganim tempom oko podneva, uz pozdravljanja, upoznavanja i  i uz  zadnje pripreme za predavanja. Odmah na samom ulazu u salu bio je postavljen pano s fotografijama, štand sa obiljem raznih akvarističkih potrepština tvrtke Croreef i pokazni akvariji i terariji, pa se je tu odmah stvorila lagana gužva.

Više...

 
 
Image

AkTer 2006 - Split

U subotu 13.05.2006. godine u Splitskom hotelu Zagreb, održan je AkTer Fest 2006., godišnje okupljanje akvarista i terarista. Osim stručnih predavanja, prezentacija i međusobnog druženja posjetitelja, cijeli događaj imao je i humanitarni karakter, jer su sredstva prikupljena na festivalu namijenjena Domu za nezbrinutu djecu Maestral u Splitu.

Više...

   

Više članaka...

  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »